fredag 17. september 2010

Alice in WonderlandAttention Trondheimsfolk!

HELLFIRE presenterer Down the rabbit hole - A tribute to Lewis Carroll

Fredag 17. September @ HOLDEPLASSEN
La deg drive vekk fra den kjedelige hverdagen i den virkelige verden, en verden som er grå, kjedelig og logisk. Bli med oss inn Lewis Carrolls forunderlige verden når vi hyller mesteren denne septemberkvelden på Hellfire!

Lewis Carroll er kanskje mest kjent for historien om Alice i Eventyrland, men han har skrevet flere tekster og dikt som Jabberwocky og Hunting of the Snark, og han har også tryllet fram vakre bilder med fotografi.

Jabberwocky er et såkalt nonsensedikt, med Bandersnatches og Jubjub-fugler. Carroll mente selv at det var en satire til pretensiøse diktere og kritikere.

Monthy Pytons egen Terry Gilliam lagde sin tolkning av Jabberwocky som filmkomedie i 1977. I dag har det blitt studert mye på diktet, og med resten av hans verker er Carroll blitt en riktig populær hit for både barn og voksne.

Så følg den hvite partykaninen ned gjennom kaninhullet og bli med på et sinnsykt tea-party med den gale hattemakeren og påskeharen! Kanskje vi til og med får et besøk av filurkatten??

Se på klokka, ikke kom for sent, ikke kom for sent! Bli med oss på en fantastisk eventyrkveld og kle deg opp i de fargene du vil, for hjertedronningen skal ikke kappe av noen hoder i kveld!
Kl 22:00 - 02:30 50 Kuriøse Kroner Aldersgrense: 18år

And all of us in THE HELLFIRE CLUB wishes a very merry un-birthday, to YOU!


Det er lov til å kle seg ut, dette blir fett ^^
Jeg skal selv være Sexy Queen of hearts.. ;) ;D

1 kommentar:

poupeegirl fashion brand community