lørdag 28. februar 2009

The Prodigy

Best. Day. Ever.

Vi kom til Oslo i ti-tiden og sullet rundt.
Vi dro på Møllers for å ta en billig pils før vi dro nedover til Oslo S for å ordne oss til konserten :D

Jeg og Elin dro på det ekstremt shady toalettet på stasjonen og ordna oss. Først var det bare oss to, men så kom det to russiske damer inn som pratet HØYT og delte toalett. Så kom det to stykker til, en mor og en datter som skulle dit for å sette seg et skudd. De satt i hver sin bås, på hversin side av de russiske damene. Det lå sprøytespiss på gulvet og var hvitt pulver på vasken. Jævlig koselig, duh.
Etter 40 minutter ble Elin ferdig (tok meg et kvarter og ordne meg:P) dro vi ned til Frankie og Marius. Så var det showtime!

Vi møtte opp utenfor Sentrum scene en time før dørene åpnet, og det syns jeg var en smart ting. Det var kanskje ti stykk der fra før, og det ballet på seg helt opp til åpningstid, da var det masse kø og sniking, hehe.
Endelig kom vi inn, hengte fra oss jakkene og dro ned i salen. Fikk plass helt foran og en meter til høyre, ca :) Perfekt!
Oppvarmingsbandet het Ost og Kjex, og var norsk electronica. Dritkjedelig. Jeg pirka av meg reste-neglelakken og gjespa mye. Han hadde fet dress da.

Husker ikke rekkefølgen på setlista, men her er noen sanger jeg er bombesikker på at de spilte:
Invaders must die
Omen
Warrior dance
Take me to the hospital
Run with the wolves (omg hyper stemning!)
Voodoo people
Smack my bitch up
Their law
Firestarter
Poison
Breathe
Og Out of Space helt til slutt.

Når det kom til lys og sceneshow, så var de en vegg bak bandet med forskjellige lys, strober og fargestrober. Han lapper rundt venuen med "det vil bli brukt strobelys under konserten" men fy FAEN så mye strobe! Ble helt paralysert!
Keith dansa og hoppa som en liten unge mens han skjærte grimaser i strobelyset under ham(da så han IKKE ut som en unge, vel og merke)
Liam var vel ganske usynlig bak synthborgen sin under hele konserten, og Maxim hadde funky hvit sminke rundt øynene og hoppe rundt med Keith ^^
Keith gikk foran på podiet, og gikk så opp på publikumsgjerdet! Han småtryna litt, på meg og Elin, han var veldig veldig svett. Folk ble helt gale og publikumet pressa utrolig mye da:P
Lengre uti konserten(kansje under ekstranummerene) gikk keith ned i gropa og gikk fram og tilbake og hilste på folk og sånn, så ga han et kyss på hånda til Elin, og beit henne i fingeren XD

Når det kom til publikum.. Det var to aper som drev og dytta og dro og laga kvalm nesten hele konserten. Den ene tafsa og tok åpenlyst bilder av bandet og var kuk generelt.
Han ene kuken av en fyr dro i håret til elin, så hun har mistet litt extensions.
Frankie var der og passet på da, kjefta og smelte :)
Var og en del crowdsurfere, og uheldigvis ble de dratt til gjerdet rett over oss, au!
Og en STOR takk til sikkerhetsvaktene! Ikke noe tull, ikke noe slurving :)
Etter hvert fikk publikumet vann, også. Det var gøtt.

Etter en helvetes konsert (in a good way) dro vi rett til bilen for å vende nesa hjemover.
Sov for det meste hele turen oppover, var bare helt utslitt!
Så nå sitter jeg i Trondheim, i den lille hybelen min. Sulten, sliten og en haug med blåmerker over hele kroppen.
Veldig veldig tilfredsstillende.

2 kommentarer:

  1. LIEK missunnelig BIGTIME!!!!!! trilla noen tårer i sofaen for meg elv i går kveld xP hahaha

    SvarSlett
  2. naw! Uff da. Tror jeg ville gjort det samme hvis jeg ikke har hatt billett.. Var skikkelig streng leg. plikt i døra da, jesus! Folk foran meg som nærmet seg tredve ble spurt liksom, haha..

    SvarSlett

poupeegirl fashion brand community