tirsdag 11. mai 2010

Japan #3

Nå kommer den 3. og siste japanoppdateringen! :D

Den 1. april skulle vi dra til Disneyland!
meeen detskjærte seg litt med tanke på at det var den første dagen for en ny event, så vi måte vente i 4timer for å komme inn!! Fucking insane...

Veronica og Emilie tusler i vinden. Og fy faen for en vind det var, holdt på å blåse av broa :P

Oda og Emilie i lolita :)

Mooooonorail!

Siden parken var stengt i flere timer satt vi oss på en liten café for å sjekke om vi gadd å vente til parken åpnet igjen. Vi bestilte oss litt suppe og sandwich, og lo litt av menyen deres.

Veronica, som sporter all den nye blingen sin ♥

Emilie i Metamorsphose, Baby the stars shine bright og Angelic Pretty! (om jeg ikke tar helt feil? :)

Alle bilder er kun bilder.


10hi :)

Vi skjønte etterhvert at vi ikke gadd å vente til parken åpna, så vi gikk bananas på suvernirsjappa i stedet!
♥♪♫♪♥

Resultatet av min Disneyfrenzy :D Minnipute ♥♥♥

Shinjuku

FU Closet child, for å friste meg så JÆVLA mye! Halvparten av klærne jeg kjøpte i japan er fra Closet child XD

Veronicapuz ♥

Emiliepuz ♥

Karaoke!!

♪♫♪

Slik ser karaoke"fjernkontrollen" ut. Du søker etter enten sang eller band, og heldigvis hadde denne kontrollen Engelsk også! Så the first encounter med karaoke i Tokyo gikk rimelig greit :)

Alle rommene hadde UV-tapet og blacklight ♥♥♥♥ Åh, det var så nydelig å sitte der inne :)

Skilt, som det står Yodobashi kamera på. Tror jeg :) Det blinket og var flashy, som dette:


Tokyo Metropolitan Government Building, 202m over bakken! Skulle bare se, men endte opp med middag og drinker i toppen :) Restauranten var helt utrolig, fantastiske romerske søyler rundt en pianospillende dame ♥ Klirring av bestikk, og toppen min indikerte at jeg elsker penger. Fy, jeg følte meg rik xD ♥

Høøøøøøyt... :O

Kult bilde jeg tok av Emilie ^^

Turist #1

Turist #2

Eiffeltårnet og Big Ben, woohoo :P

Mer engrish! Voldtektsblomster ♥

Big ass neonskilt i Shinjuku, større enn hybelen min.

Byliv!

Mer byliv!

Pick your favorite! ;D

Etter Metropolitan-besøket tenkte vi å prøve oss på en host club, og satt i vei til Kabukicho, Tokyos gamle horestrøk. Nå er det underholdningsstrøk, med host(ess)clubs, klubber og diverse. Vi ble møtt av en kjekk høy japaner som lurte på om vi skulle bli med på host cluben hans Club Beach (han var tydeligvis Host king) og vi begynte å gå. Da vi kom fram spurte de om ID, og jeg og Veronica fiska opp passene våre. Uheldigvis var det 20årsgrense, og Emilie er 19, så vi slapp ikke inn..BUU. xD Så vi dro til enda en karaokebar, nå med enda mer alkohol! Og Engrish!

♥ Babyron Zoo ♥

Mongoer ♥Da vi var ferdig med karaoke-synging og gikk litt rundt i Kabukicho, innså Emilie at hun var mongodritings, og vi sendte henne hjem med taxi. Pakka på taxisjåføren 10000yen og sendte henne avgårde xD Vi var litt nervøse om taxisjåføren skjønte hvor han skulle, men det gikk bra ja ;D
Så..
Jeg og Veronica dro på Host club XDDD
Vi kunne ikke dra tilbake til Club Beach, for de stengte klokken 24, og klokken var da 23.50 :P
Vi gikk litt fortvilet rundt, typ 5 meter og vi blir tilbudt å komme inn på en annen host club! Snakk om flaks :P De var åpent til 0100, så vi satset frekt på at dette ikke kom til å koste skjortene våre.. bokstavelig talt :P

De sjekket ID'ene våre, og vi gikk inn og satt oss. Lokalet var ganske lite og mørkt, med noe dekorasjon på veggene. Da vi satt oss ned kom det to gutter med en gang og begynte å prate til oss. På japansk. Eh, lol. De kunne ikke så mye engelsk, så vi fikk to nye gutter. Den ene av de, Piko, kunne mest engelsk og ble sittende med oss resten av tiden. Lurte litt på hva han gjorde på host cluben, for han ser faen meg ikke ut som en typisk host!
Den andre hosten var tydeligvis "the funny one", for han ligna på en chubby gris og hadde gulblondt krøllete hår xD Han fikk vi ikke ta bilde av, han vill holde på imaget sitt.. lol :)

I tillegg til en time med moro selskap fikk vi også en flaske valgfri drikke, så vi slo til med en flaske sake. Med appelsinjuice. Da vi hevet glassene og ropte kampai, begynte vertene våre å klappe og rope "nomu, nomu!", som basically betyr "drikk, drikk!"
Veronica ville ikke ta hele drammen i ett, og morogutten lagde grisetryne og ropte "buuuuuu!!" XD Jeg fortsatt og drikke, og Piko sa jeg ikke trengte å drikke opp alt med en gang. Jeg slukte i meg resten av drammen og konstanterte av jeg var fra Norge og at jeg var barsk. Fuck yeah.

Meg og Piko

Piko med brillene til Veronica XDD Gaaaay :P

Veronicapus ^^

Piko inviterte oss med på en rockebar etterpå, og vi ble veldig glade for å bli tatt med en plass, iom at vi ikke ante hvor noe lå :P
Vi gikk av gårde, og kameraet mitt gikk seff tomt for batteri utover kvelden...
Men her er to bilder fra kvelden ^^

Piko og en nordmann!!! Han het Erlend (tror jeg) og var fra Sunnmøre. Først trodde jeg han var svensk. XD

Veronica og Masami ♥ Hun ble skikkelig betatt av ham den kvelden, kanskje ikke så rart? Han var en sjarmerende japse som kunne banne på norsk.
"Hei di skittne fitte, dra til helvete :)"

Utifra hele turen, tror jeg dette er yndlingskjøpet mitt:

Metamorphose stripper shoes!! Har siklet på disse i flere år, og endelig fikk jeg kjøpt de ^^ Kosta faen meg nesten 20000yen! :O Har ikke brukt de enda, er redd for å tryne på brostein :')

LOL
La meg presentere et kongebra bilde av Veronica. Hun er nettopp kommet ut av dusjen, kun iført nedusjet sminke og undertøy. Hun tok på seg en tiara og poserte, da var hun liksom helt ferdig til å dra ut.. ^^;;

Siste dagen hadde ikke batteri på kameraet, så det ble litt amputert avslutning.. Lørdagskvelden dro vi på rockebaren Rock in Current igjen, og vi drakk oss DRIIIITAAAA!!
Pre-flight-fylla FTW!

Endte opp med at vi sendte Emilie hjem (igjen), Veronica holdt på å ta livet av seg i trafikken - ikke med vilje så klart - og hun nektet å gjøre noe selv om vi hadde en halvtimes tid til å pakke ferdig før vi skulle til flyplassen. Så jeg måtte pakke for henne. Fyllesvinet mitt XD

Slitne jenter på flyplassen.
Emilie var trøtt og sikkert litt bakfull
Veronica var fortsatt dritiiiiings
Jeg var FOILLSJUK

Dette må gjentas neste år :)
Tusen takk for en fiiiinfin tur ♥

5 kommentarer:

 1. Awesome! Kjipt det med disney land da!

  20års aldersgrense, aww! Jeg er bare 19 :P

  Virker hvertfall som dere hadde en knall tur :) Han Piko lignet ikke på det image jeg har av hoster. But hey, alle er forskjellige!

  SvarSlett
 2. Jeg veit jeg er tjukk, men jeg ser faen meg massiv ut på det bildet. *emoes*

  Angrer helt sykt på at jeg ikke ble med ut den kvelden.

  Kjenner jeg blir nostalgisk her jeg sitter og ser på bildene.

  SvarSlett
 3. Masami skulle ikke tilfeldigvis være denne duden?

  http://www.facebook.com/masami.tsubaki

  For hvis det er det vædder over hvor liten verden er

  ps: er Murmeldyr fra jfashforumet, stakk innom bloggen din fordi jeg og noen venninner skal til japan i sommer, og ville booste reisefeberen enda litt haha)

  SvarSlett
 4. Det er Masami, ja :) hvordan det?

  SvarSlett
 5. SAVN SAVN OG SAVN! <3
  Og hahaha, jeg høres ut som DEN partypooperen som måtte hjem to ganger før dere andre XDDD jeg ble ganske lenge ute den siste kvelden, da! :D

  LETT gjentas neste år!! :D

  SvarSlett

poupeegirl fashion brand community